De (sociale) media ontploffen ondertussen met alle meldingen en uitlatingen over de Spoedwet aanpak stikstof; het wetsvoorstel dat recentelijk is ingediend bij de Tweede Kamer.

Stikstof blijft het onderwerp van gesprek: Is het wetsvoorstel een stap in de goede richting naar een oplossing en een einde aan de vele discussies, stakingen of (dreigende) faillissementen?

De komende weken zal er in de politiek, in de samenleving, in de huiskamers etc. in ieder geval nog veel over gesproken worden. Er worden discussies gevoerd, er worden rapporten gepubliceerd en er worden meningen geuit.

Reden voor Lexman om dit onderwerp met de ondernemers bespreekbaar te maken.

Rosanne de Groot, Theo Verhoeven en Jos Berenschot praten u graag op een luchtige en informele wijze bij over de (juridische) stand van zaken en de feitelijke gevolgen met betrekking tot stikstof, waarna met elkaar het onderwerp wordt besproken door middel van stellingen of vragen uit de groep. Op een interactieve wijze willen wij stilstaan bij het onderwerp en enige duidelijkheid proberen te scheppen in dit (on)doorzichtige onderwerp.

Wanneer: woensdag 18 december 2019
Hoe laat: 16:00u tot 17:30u (incl. borrel)
Waar: Lexman Advocaten, Prins Willem-Alexanderlaan 150 te Apeldoorn
Voor wie: Ondernemers die met het stikstofdilemma te maken hebben en behoefte hebben aan duidelijkheid

Omdat wij ‘’maar’’ ruimte hebben voor maximaal 50 ondernemers, willen wij u vragen u via degroot@lexman.nl aan te melden voor deze bijeenkomst. Als u vragen heeft naar aanleiding van deze uitnodiging of over de problematiek, stel ze gerust!