Rosanne de Groot2019-11-11T12:45:35+00:00

Rosanne de Groot

Advocaat

Rosanne de Groot

Rosanne is in juli 2017 beëdigd als advocaat.

Rosanne houdt zich met name bezig met (ruimtelijk)bestuursrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en vastgoed. Daarnaast houdt Rosanne zich bezig met privacywetgeving en de verwerking van persoonsgegevens.

mr. L.R. (Rosanne) de Groot (1988) heeft in 2011 haar studie Rechten afgerond en is sindsdien werkzaam in de juridische dienstverlening.

Haar carrière is zij gestart als juridisch adviseur bij de provincie Gelderland, waarna zij haar loopbaan in 2015 een vervolg heeft gegeven als zelfstandig ondernemer van een juridisch adviesbureau.  Aldaar hield zij zich bezig met het bestuursrecht, het contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zij heeft in haar carrière regelmatig projectontwikkelaars bijgestaan, waarbij zij vanaf de voorkant van het project betrokken is geweest bij de totstandkoming van ruimtelijke plannen, onderhandelingen met diverse (overheids)partijen en het opstellen van contracten. Vanwege haar kennis in zowel het Overheids- als het Privaatrecht is zij in staat om initiatieven van projectontwikkelaars van het begin tot het eind te begeleiden.