Op zaterdag 24 oktober 2015 vindt het Startersevent 2015 plaats in het Van der Valk Hotel- Cantharel. Lexman Advocaten is daarbij aanwezig!

Lexman Advocaten, zelf gestart in 2008, weet als geen ander hoe het is om als nieuwe ondernemer aan de slag te gaan. Ons kantoor adviseert u met recht over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk die er toe doen. Tijdens het Startersevenement zal Lexman een workshop “Een veilige start: beheersen van juridische risico’s” verzorgen. Deze workshop wordt tweemaal gegeven: om 10.30 en om 13.00 uur. Tijdens de workshops zal Lexman Advocaten op een praktische wijze enkele juridische valkuilen en aandachtspunten bij het starten van een eigen onderneming met u bespreken. Zoals het belang van het vastleggen van (financiële) afspraken, het van toepassing laten zijn van eigen en goede algemene voorwaarden en beperking van de aansprakelijkheid. Ook komen de financiële en juridische risico’s voor een eenpitter aan bod gelet op de wijze waarop de Belastingdienst zelfstandig ondernemerschap beoordeelt.

Lexman Advocaten treedt, niet alleen tijdens de workshop, graag met u op een interactieve wijze in contact. Daarom heeft ons kantoor ook een stand waar u ons kunt benaderen om van gedachten te wisselen over contractuele verplichtingen, algemene voorwaarden, aansprakelijkheid en andere juridische risico’s. Samen komen we tot de beste oplossingen voor uw juridische vraagstukken.

Voor vragen kunt u ons een e-mail sturen op het adres: info@lexman.nl of bellen op: 055 – 526 64 77. Daarnaast kunt u meer informatie over het Startersevent 2015 vinden op: www.ik-start-nu.nl